Planerar för mysfrukost till helgen – detta handlar jag

∼ innehåller annonslänkar till cervera ∼

frukost-13

.

.

Åt en lång härlig frukost på hotellet i morse och bestämde mig för att till helgen ska jag se till att alla detaljer som gör en vanlig hemmafrukost till en riktigt bra ”hotellfrukost” finns hemhandlat i god tid. Jag är lite dålig på att planera annars…

.

.

.SeSer ni ostkniven i högra bilden? Global, jag har 1 sådan här i Vässan och 1 i Lofsdalen. Världens bästa kniv. Önskar jag hade fler. Cervera har just nu 43% rabatt på ett set om 5 knivar här och 39% rabatt på ett set om 3 knivar här. Har du aldrig provat Global, kan jag rekomendera dig att börja med att köpa den här , också rabatt 18% och passar till allt!

 

 

Det finns ju i princip hur mycket som helst som kan serveras på en frukostbuffe. Allt från sill, lax, ägg Benedict, pannkakor/våfflor och champagne till yougurt, smörgåspålägg och sötsaker. Jag brukar inte överdriva utan handlar hem det vi tycker är godast. Här kommer min inköpslista:

.

Apelsinjuice
Kaffe/te
Yogurt 2 smaker (älskar Arlas Hallonyogurt)
Musli, nötter
Färska bär (vindruvor, jordgubbar, melon, hallon, blåbär)
Ägg (scrambled med smör och en skvätt grädde) och bacon
1 god hårdost, brie, Philadelphiaost
Kokt skinka, Milanosalami
Nutella
Smoothie
Gurka och tomat
1-2 olika mjuka bröd, 1 st knäckebröd
Wienerbröd

.

.

frukost-9 frukost-12

Ja tack, jag skulle gärna vilja ha några såna här fina grytor i mitt kök.

.

.

Som sagt, finns en massa godsaker att välja på, men… man kan ju inte äta sig mer än mätt… Tror ändå att jag ska ta och lägga till ägg Benedict på menyn den här gången. Gud vad det är gott! Här hittar du recept på Ägg Benedict och ett par andra äggrätter som man kan servera på en helgfrukost.

.

.

frukost-14

.

.

Uj uj, blev allt lite hungrig nu, trots att det är kväll… Hahaha, längtar till imorgon då jag får äta min just nu vanliga vardagsfrukost. 1 kopp kaffe och tvår knäckisar med Gouda ost.

.

.

Kram

Helena

.

 

 

 

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: