Stövletter helt i min smak

∼ innehåller annonslänk till Campadre ∼

Skärmavbild 2018-10-24 kl. 06.05.20

.

Finns det något mer användbart skodon än stövletter undrar jag? Jag menar, de går att använda året om, finns med olika klackhöjd för olika smak, är lätta att sätta på sig (ingen snörning osv) och sist men inte minst – det passar till  A L L T!

.

.

Själv har jag ett par låga i skinn, som det första paret här. De har jag haft i i 5-6 år, minst, och de är perfekta till jeans. Slänger på mig dem allt som oftast och känner mig alltid bekväm i dem. Har även ett par liknade de i mocka med den högsta klacken här på bilden, och dem har jag till både kjol, jeans, olika byxor (både tighta och vida). Tack vare den breda klacken känns de aldrig vingliga eller svåra att gå i, utan de är bekväma och stadiga samtidigt som de känns eleganta. Skulle vilja ha ett par i skinn också, men får förstås hejda mig där 🙂 Men vi kan väl säga såhär… Om jag fyllde år nästa vecka skulle jag tveklöst önska mig den galet fina stövletten i leomönster!

.

Men som sagt, det blir inga fler stövetter för mig, de 2 paren jag har duger bra i några år till. För dig som är på jakt efter ett par till vintern, kan jag dock tipsa om att alla skorna på bilden, och förstås måmnga fler, finns hos Campadre till mellan 30-70% rabatt just nu.

.

Du hittar den sidan här!

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: