Min lilla butik och jag

∼ innehåller annonslänkar till Gina Tricot ∼

gina tricot-6

.

.

Hej hej

.

.

Skön fredag igen och arbetet i butiken fortsätter. I nästa vecka räknar jag med att öppna. Betalsystemet Izzetle, för kortbetalning, damp ned i brevlådan häromdagen och Företags Swish är också fixat. Jag kommer inte att ta emot kontanter. Passar också på här att slänga ut en liten efterlysning. Jag letar efter leverantörer till unik inredning gärna med småskalig produktion. Eller föresten inte bara inredning, utan det mesta som faller inom ramen för inredning, design, mode och livsstil. Så tveka inte att höra av dig till mig – ALLT är intressant, keramik, smycken, konst, fotografier, ekologiskt te, kryddor etc etc! Maila mig på info@helenakhome.se

.

.

gina tricot-9 gina tricot-8

Teddykappa här, blus här, blanka jeans här, och väldigt liknande boots här.

.

.

Tog en promenad hit idag och det var så härligt, det tar bara 5 min hemifrån och så kändes det som att jag gick till jobbet, hahaha! Den känslan var det länge sedan jag hade. Det var lite kylslaget på förmiddagen så jag gosade in mig i teddykappan (hur mycket teddy som helst i butikerna nu, har ni sett det?) som förstås är på tok för varm nu när solen lyser och det är så varmt. Men men man vet ju hur det är med det där, plötsligt försvinner solen bakom några moln och vips blir det flera grader kallare igen, speciellt med tanke på den vind som blåser över Västerås idag. Kappan blir säkert perfekt till jag ska knalla hem igen.

.

.

gina tricot-10

.

.

Ha en fin fredag!

.

.

Kram

Helena

.

.

 

 

Kategorier:

Okategoriserade

12 kommentarer

Hej Helena! Vad spännande med butik! Stort lycka till 💐🙋! Du efterlyste tips. Finns en konstnär som heter Helena Staffas. Hon gör fantastiskt fina oljemålningar, prints, skulpturer etc. Kika in i hennes galleri. Jag har blandannat köpt en oljemålning på badgubbar. Framför oljemålningen på ett side bord har jag en matchande skulptur, badgubbe.
Insta: staffashelena
http://www.helenastaffas.se
Med vänlig hälsning, Madde

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: