När man inte vågar spruta in saker i ansiktet

∼ innehåller annonslänkar till Lyko och varuprovstest från Swiss Clinic ∼

.

.

Halloj

.

.

Ja men då så, då kör vi en liten video såhär på kvällskvisten 🙂 Jag skulle lagt in den tidigare idag (som ni ser har jag morgonrocken på mig), men jag har strulat och krånglat med min dator större delen av dagen så inte förrän nu fick jag till det, phuuu!

.

 ∼

.

Rynkor och ärr, det har jag gott om. Det är inte så att jag har komplex för dem, men det är väl inte det roligaste heller. Man kan säkert ”fixa till det” med lite sprutor och andra mer eller mindre kirurgiska ingrepp, men se det kommer jag inte att göra. För det första vågar jag inte. Med min bakgrund som anestesisjuksköterska vet jag att alla (utan undantag) ingrepp som innefattar att penetrera huden på ett eller annat sätt innebär en risk (om än liten). Man kan alltid ha otur och råka ut för exempelvis en infektion med efterföljande ärrbildning osv. Och det tänker jag inte utsätta mig för. Dessutom är det fasligt dyrt och resultatet är bara temporärt, vilket innebär att man måste lägga ut en smärre förmögenhet varje år för att upprätthålla fasaden så att säga. Hade jag haft komplex för mina skavanker hade jag sannolikt tänkt helt annorlunda. Då hade det säkerligen varit aktuellt och värt det.

.

.

Som vanligt tycker jag att den gyllene medelvägen är en bra väg för mig att gå, och i det här fallet handlar det om skin rollern med medföljande serum från Swiss Clinic som finns här. Jag fick ett set för att testa. Ett bra komplement är den här produkten som jag beställt (och får betala för), men den har inte kommit ännu.

 

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: