Vi startade helgen lite tidigare

.

.

Och så var det fredag igen och helgen ligger framför oss som ett oskrivet ark, hehe! Oskrivet och oskrivet förresten, jag vet vart jag ska vara men i övrigt är det blankt. Bloggevent med käcka ”kollegor” väntar imorgon lördag med start hemma hos den här söta bönan ❤

.

.

Blir det någon tid över i något hörn ska jag fortsätta plantera lite i trädgården. Annars har Lillan beställt extramys till kvällen eftersom jag är borta imorgon. Vi smygstartade lite igår, för att förlänga helgen en aning, med en smarrig middag efter fotbollsträningen.

.

.

Inspirerad av min svägerskas (och svågers förstås) galet goda grillmiddag förra helgen, gjorde jag en variant på hennes örtpotatis. Hon hade kokat potatisen först, innan hon mycket lätt mosade till dem i en form, och hällde en örtblandning över för att sedan ställa in den i ugnen en stund. Själv skippade jag kokningen och bakade de hela små potatisarna i ugnen (i en mindre del av örtblandningen) för att efter det mosa dem lätt och hälla över örtblandningen.

.

.

Till det gjorde jag vanlig torskrygg i ugn (på låg värme) och så serverade jag en sallad på sockerärter, tomat och salladslök till. Det blev himmelskt gott och Lillan åt så jag trodde att hon skulle spricka.

.

.

.

.

Om ni undrar över örtblandningen så innehöll den

Ca 1 dl olivolja
Persilja
Timjan
Basilika
Vitlök
Dragon
Några droppar citron
Salt och peppar

.

.

Tänker mig att den potatisen säkerligen är supergod till tex grillat lamm. Ska nog ta och testa det någon dag!

.

.

Ha en riktigt fin fredag mina vänner ❤

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Hallå! Ska bli superkul att ses igen imorgon, och vädret verkar visa sig från sin bästa sida.
När kommer du till Örebro? Jag kommer med bil till Elite, mellan tio och halv elva, så åker vi i min och en bil till
mot Ugglebo straxt innan tolv.
Ses imorgon.
Kram Helena

Gilla

Hej! Tack för alktid! trevlig läsning. Var är din fina köksmatta ifrån? Supersnygg!
Med vänlig hälsning
Katrin

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: