Svarta penséer och vita bellisar

pallkragar-5

.

.

Så har äntligen ”vårbruket” kommit igång och de första små penséerna och bellisarna är planterade. Ja jag har faktiskt fixat till hela hörnet av tomten där jag har mina pallkragar och mitt lilla planteringsbord. Själva pallkragarna, fyra till antalet, har jag inte gjort något med ännu, tänker mig att jag ska planera noggrant vad jag ska ha i dem i år.

.

.

Dessutom behöver pallkragarna målas om i år, de har flagnat och ser fula ut. Men annars är där städat, organiserat och fint. Tyckte att jag var fiffig när jag kom på att jag kunde hälla upp yrkesodlarjorden jag använder till mina krukor i en stor zinkbalja att ta ur, istället för att trassla med de där fula plastsäckarna jorden ligger i.

.

.

pallkragar-6 pallkragar-3

.

.

Man vill ju gärna att det ska vara lite fint och lättjobbat där man håller till med sådant här.

.

.

pallkragar pallkragar-2 pallkragar-7 pallkragar-8

.

.

När jag väl har börjat hålla på i trädgården vill jag aldrig gå in, haha! Det blir nästan alltid mörkt innan jag samlar ihop mina pinaler och avslutar för dagen.

.

.

pallkragar-4

.

.

Svarta penséer och vita bellisar, visst är det fint ihop? Planterade det i några krukor som jag placerade ut på några olika ställen i trädgården. Det var inte många plantor men tänk ändå så mycket det gjorde för att det faktiskt skulle kännas som vår på riktigt!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: