En vanlig lördag hemma hos oss

∼ inlägget innehåller reklamlänkar till Boozt, Stylein, Ellos och MyTheresa ∼

.

.

Hej på er

.

.

Gissar att det inte är bara är vi som dammat av grillen för säsongspremiär i helgen. Det är något speciellt med den första grillen på våren ändå, eller hur? Den där somriga lite brända smaken som man knappt kan tröttna på. Mums!

.

.

Egentligen var vi bortbjudna i lördags kväll, men av olika anledningar blev vi kvar hemma. Istället blev det alltså grill med Lillans storasystrar, inklusive en pojkvän och en kompis till Lillan som blev kvar en natt till eftersom vi ändå blev hemma (hon sov alltså här från fredag till lördag först).

.

.

Medan jag förberedde tillbehören till den grillade kycklingen och paparazzikorven (från Carlströms), tog jag några snabba bilder på familjen. Inget arrangerat, bara några bilder i stunden 🙂

.

.

Utanför köksdörren skötte Magnus grillningen, så som han alltid brukar göra, och bredvid mig på köksbänken där jag kokade pasta stod vinet på värmning. Det är bara 14 grader i vinkällaren, så det röda vinet behöver stå uppe en stund innan det är drickbar temperatur på det (smakar bäst vid 18-19 grader tycker jag).

.

.

.

.

I tv-rummet skvalade en handbollsmatch på tv:n,  så där i den bekväma ”liggsoffan”, hamnade Lillans största storasyster med sin handbollsspelande pojkvän i väntan på att maten skulle bli klar.

.

.

.

.

Syster nummer två slängde i sig lite uppvärmd mat innan det grillade var klart, sedan svirade hon om till partypingla, i för dagen helt ny stass från Guts, och drog i väg på fest. Blusen skulle jag kunna ”break a leg” för och väskan är så snygg så det är inte klokt. Inte så pjåkigt att vara styvmor till flickor med god smak, hehe (sköter man sig och lånar ut lite av sitt eget brukar man få låna en väska eller något annat käckt)!

.

.

Blusen finns här (med 20% rabatt)

Byxorna här och här i coolt gult

Väskan här

.

.

Tips! Nu har Boozt 20% rabatt på alla nyheter här (och blusen är just en nyhet ) så det är läge att fynda den!

.

.

.

.

De där små skruttorna då, vad gjorde de? Jo de hoppade studsmatta i den ljumna kvällen, mixtrade med lim och linsvätska och gjorde slime ute på uteplatsen tills det blev så mörkt att de inget såg. Sedan åt de kopiösa mängder godis och fnissade och grejade och tokade sig när jag kom med kameran. Men när jag skulle knäppa av, ja då satte de sig minsann rakt upp och ned i trappan…

.

.

.

.

Det var vår lördag det och nu är det sen söndag kväll och jag ska strax släcka och sova. Ses igen imorgon och tack för att ni kikar in här!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Vilken fin väska! Fick en sådan ”vill ha-känsla” men priset?! Har man råd med så dyra väskor i den åldern? Det är inte meningen att vara oförskämd, jag bara undrar!
Det verkar som ni hade en fin helg och så härligt och få en glimt av vad ni gjorde!
Kram

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: