Soldränkt vardagsrum i älskad fjällstuga

∼ innehåller annonslänkar ∼

.

.

God morgon från fjällen

.

.

Sista skiddagarna för den här säsongen ser ut att bli magiska. Sol och upp mot 9 grader varmt om man får tro på väderprognoserna. Kan det bli så mycket bättre? Tror inte det. Eftersom det fortfarande är minusgrader om nätterna så kommer backarna att hålla sig perfekta en bra bit in på eftermiddagarna skulle jag tro. Möjligen blir det lite smörigt framåt 15-snåret, men vad gör väl det? Har man tur kanske man till och med lyckas få lite färg på nosen de närmaste dagarna.

.

.

Det gick hur bra som helst att köra upp hit igår, hahaha, lätt för mig att säga som sov typ halva vägen. Alltså jag vet inte vad som hände, men jag blev plötsligt så vansinnigt trött att jag slocknade med munnen halvöppen och huvudet i en inte allt för ergonomisk ställning… (hej nackont!). I vanlig ordning stannade vi till vid Ica i Sveg och köpte med oss en massa godsaker från charken. Lillan tokdissade vårt förslag att vi skulle äta den medhavda och snabbfixade korvstroganoffen till middag när vi kom fram till stugan. Nej nej, mysmiddag med charkisar och tryffelpasta skulle det vara. ”Det är faktiskt tradition med mysmiddag när vi kommer fram”… Hon är rolig den där lilla 🙂

.

.

.

.

Snart skulle jag tro att resten av familjen vaknar (själv har jag varit vaken sedan 6.00, sjukt irriterande med migrän efter ett par glas vin igår kväll…morr…) och då bär det av ut till backen. Det är fortfarande galet mycket snö här, kommer säkert ligga kvar en del ända till midsommar.

.

.

Nej nu ska jag ta och göra iordning frukost här, men vill bara tipsa om att idag, om exakt 53 minuter när jag skriver det här, släpps supercoola Anine Bings kollektion för Gina Tricot här. Alltså, snacka om att jag kommer ”hänga på låset”, sååå mycket snygga grejer, och speciellt en sak som jag har ögonen på… Kika in redan nu, och bestäm dig för vilka godbitar du vill klicka hem.

.

Här hittar du ett riktigt inspirerande klipp filmat hemma hos henne i hennes helt sanslöst vackra hem i LA.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: