Otippat! Elegantaste allroundjackan åker med till fjällen som skidjacka

∼ i annonssamarbete med Tullhuset Living ∼

.

.

Heeej på er

.

.

Oj vad längesedan jag postade något här, det har bara inte funnits något att skriva om de senaste dagarna. Först var det Irstablixten, sedan drog jag igång med en utrensning som heter duga 🙂 Stylingförrådet ska uppdateras och jag privat har alldeles för mycket saker som måste bort. Planerar en stor loppis på uteplatsen vid min lokal på Skolgatan 4 (gamla kiosken bakom Rudbeckianska skolan) bara det blir lite varmare. Nåväl, nog om detta.

.

.

Igår for jag runt här i stan som en skållad råtta för att handla lite saker som ska med upp till Lofsdalen idag. Krokar till badrummet, ljus, servetter och lite annat smått och gott som ni ska få se på plats. En sak till som stod på inköpslistan var skidjacka. Ja men det var ju typ inte det lättaste när man höll sig till ställen som man tänker sig säljer den typen av kläder. Jag menar förstås sportshoppar… Fanns absolut inget i någon av de få som finns kvar i stan. Jag har köpt nya vita skidbrallor och vill förstås ha en ny snygg jacka till. Hur svårt kan det vara att hitta en svart liksom?

.

.

.

.,

Svängde in på Tullhuset för att köpa lite handdukar och vad hittar jag där om inte en sjukt snygg skidjacka! Eller ja, det är inte en skidjacka egentligen, den är liksom bara så himla allround! Passar precis lika bra till en lite citychic outfit, som till vardagsjeansen, som till… skidjacka på våren! Bingo! Och så är den sååå skön. Tack vare stretchen i sidorna gör det liksom inget att den smiter åt, man känner sig lös och ledig ändå. Och handen på hjärtat gör jackan faktisk att jag ser ut att ha en betydligt mer markerad midja än var jag i själva verket har, vilket förstås är väldigt smickrande 🙂 Ni vet hur det är med vissa plagg som bara är sådär himla smickrande för figuren (utan att man känner sig som en stoppad korv)? Den här jackan är precis så! Jackan finns här btw.

.

.

Ja ha, och vad händer då om man kliver in i en butik med en massa nyinkomna härliga vår- och sommarkläder och solen strålar ute så man blir alldeles sådär vårpirrig? Jo, man får ju bara lov att prova lite annat också, eller hur? Det var verkligen inte meningen, men kunde inte stå emot…

.

.

.

.

Rara butiksinnehavaren Anna visade mig ett par så galet fina och sköna gräddvita byxor. Jag har vanligtvis lite svårt för de där korta byxorna, men dessa var mjuka och ”fladdriga” med ett himla fint fall så det blev favvisar direkt! Kände mig så elegant i dem. Till det plockade hon fram de här fina skorna som var spetsiga med liten klack. Mjuka som tofflor säger jag bara och det kändes som att jag lätt hade kunnat gå en mil i dem. En silkig blus med lite kortare volangärm till gjorde outfiten så perfekt, och som sagt, jag kände mig så elegant 🙂

.

.

.

.

Och som pricken över i testade jag en silkesscarf till det hela, och med den lyfte det hela ytterligare en nivå.

.

.

Och vet ni vad? Nu har ni sådan tur, att Anna på stående fot lovade mina läsare 15% rabatt på alla köp i webshopen här fram till den 22 april! Klistra bara in koden dromhus15 i rutan för rabattkod så dras 15% på priset av automatiskt i kassan!

.

Handlar du i butiken nere vid kajen i Västerås säger du bara drömhus i kassan så får förstås du också 15% rabatt på ditt inköp. Gäller allt utom möbler och beställningsvaror.

så.

.

Så, kära vänner för att avrunda det hela. Jackan köpte jag förstås (utan att tveka, haha), men vilka mer plagg från den här citychica outfiten fick följa med hem från Tullhuset tror ni?

Skönaste pumpsen som finns här?

De vita snygga byxorna?

Den silkiga randiga blusen?

Den snygga scarfen?

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: