Inredningsuppdrag på Brännö

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Hej hej

.

.

Vi har varit på Brännö. Ja alltså Tilda och jag. Vi fräste ned dit i söndags och kom hem sent i tisdags. Jag har en kund som har köpt ett hus där som jag ska inreda. Superskojigt att inreda ett sommarhus, det blir liksom lite annat än ett permanentboende. Kan tänka lite annorlunda liksom.

.

.

.

.

På måndagen var vädret fantastiskt och vi var ute och kikade på den tillhörande stranden, klipporna och övriga omgivningar. En fantastiskt vacker plats. Kommer att vara underbart där på sommaren.

.

.

.

.

Jag tog Lillan med mig dit, det var ju ändå påsk och påsklov liksom, och familjen ville väldigt gärna träffa henne så det blev en kalasutflykt med miljöombyte och havsluft för både henne och mig. De har en dotter något år yngre än Lillan så de hade skojigt ihop medan vi andra smidde planer för inredningen.

.

.

.

.

Brännö är en bilfri ö så logistiken med allt som ska inhandlas och transporteras dit blir en utmaning, hahaha! Men men, problem är till för att lösas och vi har numer en bra plan för hela projektet.

.

.

.

.

Oooops, frissan måste fixas typ å det snaraste, och så vill jag tipsa om att Gina Tricot har makalösa 70% rabatt på en massa läckra kläder!

.

.

..

.

Och här är mina favoriter!

Stickad tröja här

Klänning här

.

Du kommer direkt till hela rean HÄR

.

Kram

Helenas

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: