Inredningsuppdrag på Brännö

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Hej hej

.

.

Vi har varit på Brännö. Ja alltså Tilda och jag. Vi fräste ned dit i söndags och kom hem sent i tisdags. Jag har vänner där som jag ska hjälpa med inredningen. Superskojigt att inreda ett sommarhus, det blir liksom lite annat än ett permanentboende. Kan tänka lite annorlunda liksom.

.

.

.

.

På måndagen var vädret fantastiskt och vi var ute och mös runt på stranden, klipporna och i de övriga omgivningarna. En fantastiskt vacker plats. Kommer att vara underbart där på sommaren.

.

.

.

.

Våra vänner har en dotter något år yngre än Lillan så de hade skojigt ihop medan vi andra smidde planer för inredningen.

.

.

.

.

Brännö är en bilfri ö så logistiken med allt som ska inhandlas och transporteras dit blir en utmaning, hahaha! Men men, problem är till för att lösas och vi har numer en bra plan för hela projektet.

.

.

.

.

Oooops, frissan måste fixas typ å det snaraste, och så vill jag tipsa om att Gina Tricot har makalösa 70% rabatt på en massa läckra kläder!

.

.

..

.

Och här är mina favoriter!

Stickad tröja här

Klänning här

.

Du kommer direkt till hela rean HÄR

.

Kram

Helenas

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: