Vårfeeling och företagsamma jäntor

.

.

Och så blev det vinter igen

.

.

Men burr vad kallt det var idag igen, och igår som det var så varmt och skönt! Snön smälte så det blev en rännil ned för vår lilla väg och det bara spritte i kroppen på mig. Och inte blev det mindre vårigt när jag tittade in hos grannarna som satt och mös i sitt nya fina växthus. Alltså akta er vad fint det är. Man blir helt sjuk av avund när man kikar in där, jag lovar. Om vi har tur kanske jag kan få visa er lite fler bilder därifrån vad det lider, blev bara en liten titt på deras jättestora typ 3 meter höga citrusträd, som övervintrat där inne, idag.

.

.

Måste bara få visa er de här söta tjejerna också. Så himla företagsamma jäntor. Plötsligt kom de igår på att de skulle ha en loppis i parken. Pengarna de fick in skulle de skänka till Världsnaturfonden. De ordnade och fixade, gjorde prislappar och letade rätt på gamla böcker, gammalt smink (!), kryddor, dvd filmer etc och så knatade de iväg med ett litet bord till parken. Efter en timma eller så gick jag dit för att se hur det gick för dem. Precis när jag skulle gå upptäckte jag att jag hade en massa swishbetalningar på min telefon, hahaha! Moderna ungar nuförtiden eller?

.

.

.

.

Jodå, nästan allt hade de sålt och nästan 400 kr blev det i förtjänst som nu alltså oavkortat går till WWF. Bra jobbat där 😉

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

1 kommentar

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: