Snyggt serverad pastasallad och våffelfrukost till småtjejerna

Tips! Servera pastasalladen i glasburkar istället för i plastburkar på utflykten. Ser mycket trevligare ut och smakar faktiskt också bättre. Vi hade med oss varsin kycklingsallad på handbollscupen igår. 

.

.

Hej hej

.

.

Hoppas ni har en härlig helg. Här har vi nyss klarat av en sen frukost, eller snarare brunch kanske man kan kalla det. Upptäckte att det är våffeldagen idag så jag fixade en ”våffelfrukost” till alla tjejerna som sovit så sött bredvid varandra i natt.  Nu blev inte det några sådana där supersnygga ”instagramvåfflor” men de var himla goda med hemlagad hallonsylt och lättvispad grädde till. Hahah, det låter så fint med ”hemlagad hallonsylt”, inte sant? Sanningen är den att det är typ det enklaste man kan göra. Frysta hallon från påsen rätt ned i en kastrull, koka upp och häll i socker efter smak. Klart! Svårare än så är det inte att slippa alla konserveringsmedel, förtjockningsmedel, surhetsreglerande medel, E-ämnen och allehanda andra skumma saker de häller i sylten man köper i affären.

.

.

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag… finns att göra här hemma om man säger så, frågan är bara vart man ska börja…? Vad gör ni en dag som denna?

.

.

Vill ni se det senaste inlägget i den här bloggen klickar ni här

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

<span>%d</span> bloggare gillar detta: