The easy way out

∼ innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Hej hej

.

.

Hur har ni det? Här är det bara finfint. Var till VicApta idag och gick igenom bokslutet för 2017. Såg fint ut och jag hade ökat min omsättning med nästan 100% från 2016. Det kändes bra! Funderar på om jag ska köpa mig någon slags ”klapp på axeln och tack för bra utfört arbete-present”… En trevlig handväska kanske, eller en snygg lampa, hehe 🙂

.

..

.

.

Vi får kanske ta och fira bokslutet till helgen med lite god mat och gott vin. Jag är himla sugen på skaldjur, och en flaska champagne till det skulle ju inte sitta fel (kan hända överraskar j a g Magnus med en flarra för en gångs skull). Igår blev det not so fancy men himla gott och smidigt med onlinepizza! Hur bra är inte den tjänsten? Perfekt typ en söndag när man kanske dras med sviterna efter en sen kväll med mycket vin dagen innan. Jag menar hur skönt är det inte att bara beställa så kommer det hem till dörren inom en timma? Finns visst flera sådana tjänster här i Västerås har jag förstått. Och det är inte bara pizza de levererar, det är en massa andra restauranger anslutna till tjänsten också. Det är inte ens värt att starta bilen när det finns sådana här tjänster att tillgå..

.

.

.

Vintunga trötta huvuden var dock inte anledningen till att vi körde onlinepizza igår (det var ju bara tisdag Gud bevars och vinflaskan står bara på bordet för att det blev snyggare så :-)). Vi orkade helt enkelt inte laga något just igår. Lillans båda systrar och en av pojkvännerna var hemma och det var så skönt att inte själva för- och efterarbetet kring maten tog en massa tid. Nu kunde vi umgås och ha skoj istället.

.

.

Stolar Sjuan, lampa Liv här, vas Housedoctor här båda Royal Design. Ljusstakar Tove Adman Designonline här
Duken är ett tygstycke från en tygaffär, men jag är lite sugen på den här från Ellos eftersom jag använt denna så mycket nu…

frdu

.

Nu är det dags för mig att krypa till kojs. Ses imorgon!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: