Planer för veckan och ny vattenkanna

New in! Jag handlar inte så mycket små pryttlar, men den här fina vattenkannan (som jag förstås låter stå framme mellan vattningarna) har jag haft span på ett bra tag. Har sorterat bort mässingen i köket och tagit in silver och krom istället, då kändes det som att det äntligen var dags för denna! Love it! Den kommer från Aytm och finns hos Designonline HÄR (adlink)

.

.

Hej ny vecka – hej nya möjligheter

.

.

Äntligen har vintern slagit till med besked. Det är snö och det är kallt, precis som det ska vara i januari. Jag blir alltid så nervös av 8 plusgrader och regn den här tiden på året, känns så onormalt och den globala uppvärmningen känns så uppenbar…

.

.

Nåväl, här blir det full fart hela veckan. På homestylingfronten har vi två större stylingar som ska genomföras och ett radhus som ska tömmas. Känns skönt att jag har min duktiga Karin till hjälp eftersom jag samtidigt kommer fortsätta med bland annat inredningen av ett kontor i Skatteskrapan här i Västerås. En resa till min kund i Abu Dhabi ska också börja förberedas, och så har jag ju mitt lilla projekt med lokalen på Skolgatan 4 som måste ta fart igen. Där har inte hänt så mycket de senaste månaderna, men den är näst intill färdigrenoverad nu i alla fall (tack vara världens bästa mamma, som ihärdigt målat allt).

.

.

.

.

När veckan lider mot sitt slut är det så dags för oss att hoppa in i bilen för färd norrut. En veckas skidåkning i Lofsdalen väntar och jag är så ivrig att komma iväg. Jag åkte inte skidor en enda gång när vi var uppe i mellandagarna. Vet inte om ni minns men jag mådde så himla dåligt då och hade just höjt Levaxindosen, men den hade inte hunnit kickat in ännu. Nu mår jag kalasbra och ser verkligen fram mot massor av snö, härlig skidåkning, en och annan after ski kanske. Våra vänner kommer upp och det ska bli jättekul med lite sällskap!

.

.

Önskar er en riktigt fin vecka!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: