Tron verkar allt – eller?

swiss

Swiss Clinic Dry Mask finns hos Lyko HÄR

.

.

Kände mig extremt grå trist och allmänt ruggig idag. Bestämde mig för att färga och fixa ögonbrynen (det gör jag själv), och så kom jag på att jag för en tid sedan fick en torrmask från Swiss Clinic sänd till mig för att testa, så jag tog och plockade fram den.

.

.

Till en börjat kan jag säga att jag är inte alls väl bevandrad i ”skönhetscreme-träsket”, så jag har inte jättemycket att jämföra med. Jag har nog bara varit på skönhetssalong en 2-3 gånger i hela mitt liv, och ansiktsmasker och dylikt använder jag ytterst sparsamt själv här hemma. Till viss del beror det nog på att jag hade så mycket problem med huden när jag var yngre, att det aldrig var aktuellt att laborera med cremer etc som inte hudläkarna jag gick hos rekommenderade.

.

.

Men men, nu tänkte jag alltså testa den här torrmasken.

.

.

.

.

Döm om min förvåning när det visade sig att maken var helt… torr! Jag hade förstås kunnat klura ut det… eller hade jag det? Jag menar jag trodde att det hade med torr hur att göra, så visst blev jag överraskad när det var ett stycke torr filt jag packade upp.

.

.

Den torra filten skulle träs på ansiktet och därefter skulle man själv massera in de verksamma ämnena som fanns i masken.

.

.

.

.

Nog för att huden är både kroppen största organ och en utmärkt plats för att absorbera diverse mediciner, kemikalier och annat, men i det här fallet saknade jag faktiskt den där placeboeffekten med något kletigt godluktande att gojsa in i ansiktet. Det blev liksom så mycket platt fall med att sätta på sig en torr mask och hoppas på underverk… Nu kanske det var så att detta var värsta ”smörgåsbordet” för huden, men det var inget som kändes i alla fall.

.

.

.

.

Masken skulle sitta på i 15 minuter och efter det gick det bra att spara ”trasan” för ytterligare 2 behandlingstillfällen.

.

.

Blev det någon effekt då? Både ja och nej.
När jag tittade mig i spegeln såg jag en viss glow, det gjorde jag faktiskt, men inte kände jag mig sådär fräsch och mjuk som man gör efter en rejält smetig mask. En idé kan vara att använda den innan sminkningen nästa gång man ska ut på galej. Men då ska jag nog ha både en smetig ansiktsmask och en skön dagcreme på innan, då tror jag att den fina glowen kan komma till sin rätt. Sedan är det väl kanske så att man ska använda den fler än en gång för att få maximal effekt!

.

.

Swiss Clinic Dry Mask finns hos Lyko HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: