Tips på lampor till fönstren

∼ inlägget innehåller reklamlänkar ∼

.

.

Halloj

.

,

Ett underbart vitt täcke har lagt sig över vår trädgård och ett efterlängtat ljus studsar mot huset och dess fönster. Det är en mörk årstid så visst gör snön stor skillnad! Jag tycker att årstidens mörka uppenbarelse blev än mer påtaglig när adventsljusstakar och stjärnor plockades ned från fönstren, och i år som tidigare år, känner jag ett stort behov av att fylla fönstren med annat ljus.

.

.Här är några favoriter som inte kostar skjortan, speciellt inte eftersom Ellos fram till den 22 januari har 25% rabatt på all inredning (inkl lampor och möbler) :

.

Bordslampan Butler, ja men var inte det en käck pjäs så säg? Dock hoppas jag att det är möjligt att byta ut det där granatäpplet i mässing (kanske bara en skruv under), för tänk såg fint att ställa tex en liten ekollon vas från Svenskt tenn med en kvist murgröna där istället. Fint!

.

.Butler finns HÄR

.

.

Gabriel är söt och jag tror att den skulle vara superfin i tex ett sovrum med lite mjuka pastelliga färger. Ja eller varför inte i ett vardagsrum där man möter upp färgerna i en härlig blandning kuddar i passande färger?

.

Gabriel finns HÄR

.

.

Lättplacerade bordslampan Alfons kostar bara 499 kr (och så en 25% rabatt uppe på det!) och gör sig fint både i ett fönster, som sänglampa och på ett skrivbord.   Silver och krom kommer starkt i år och med den här lampans lilla detalj för det lätt att smyga in det bland de saker man kanske redan har i mässing.

.

Alfons finns i vitt HÄR svart HÄR och grått HÄR

.

.

Fredrikshamn är ganska lik en annan mer känd lampa… men inte så mycket så att det stör tycker jag. Den här är fin på sitt eget vis. Jag har köpt in den (fast golvvarianten) till ett inredningsprojekt jag jobbar med, och jag blev glatt överraskad över kvaliteten och känslan när jag packade upp den.

Fredrikshamn finns HÄR

.

.

Bordslampan Savoy är en trevlig liten sak som känns lättplacerad och ”up to date”.
Gillar den!

.

Savoy finns HÄR

.

.

Vilken är din favorit?

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: