Vårt lilla lilla hus <3

.

.

Klockan är bara strax innan 15.00 och ändå är det mörkt här uppe. Snön faller fortfarande ymnigt och vi väntar på att plogbilen ska komma så att vi kan åka ned till affären. Jag har varit ute och skottat runt huset tre gånger under dagen, men bara någon timma igen efter har det varit ett flera centimeter tjockt lager igen. Det är helt underbart med riktig vinter! Känns som att det var länge sedan jag upplevde att snön vräkte ned på det här sättet.

.

.

.

.

Imorgon åker vi hem, men vecka 5 ska vi hit igen. Då tillsammans med våra vänner som har hyrt huset precis bredvid vårt. Vi har inte så jättestort hus (ganska litet faktiskt, 63 + 17 kvm), så för allas bekvämlighet är det bäst att de har ett eget hus att sova i. Sedan hänger vi ju tillsammans mest hela tiden ändå 🙂 .

ö

Vi har bara 5 sängplatser, eller 6 om man tar en madrass på golvet på loftet, men drömmer om att bygga en gäststuga så småningom. Vi har placerat huset till vänster på tomten (istället för i mitten som alla andra) för att i framtiden ha utrymme att antingen bygga ut eller bygga ett till hus. Typ ett gästhus.

.

.

Här ser man det som finns kvar av tomten att bygga på. 

.

.

Jag kan nog säga att det snöat sedan vi hit kom. Inte en endaste minut har jag sett sjön nedanför träden, och inte har jag sett mycket av backen heller. Vi är liksom bara inlindade i vitt fluff här uppe!

.

.

.

.

Imorgon far vi alltså hemöver igen. Nyårsaftonen ska för tredje året i rad firas tillsammans med vänner (samma som ska med upp hit sedan) i min svärfars hus utanför Västerås. Det ska bli kul! Vi börjar tidigt med lunch, prommis, bastu och bubbelbad i strandhuset (ett dopp i sjön för den som vågar). Sedan gör vi oss vackra och börjar med maten. Förra året började vi alldeles för sent med allt så middagen var inte klar förrän någon timma innan tovslaget. Hahaha, i år drar vi igång redan på förmiddagen så att allt hinns med utan stress.

.

.

Nu ska jag ta och börja packa ihop här. Håll tummarna att väglaget är lite bättre imorgon när vi drar söderut…

.

.

Vill du läsa det senaste inlägget i den här Bloggen, då ska du klicka HÄR

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: