En heltidstjänst i tre år

.

.

Så var det det där med vardagsbilder, hahaha!

.

.

Ja vad gör man när större delen av dagen dels är mörk och dels har spenderats i endera soffan eller vid köksbordet med jobb framför datorn hela dagen. Jo man får helt enkelt ta en mörk bild – när man ligger och jobbar i soffan. Spännande liv, inte sant 🙂

.

.

Vet ni förresten att det tog ungefär 1,5 arbetsdag att få till förra inlägget. Först skulle allt skrivas. Det skulle vara vettigt formulerat, genomtänkt, inte provocerande men ändå så pass intressant att alla vill läsa till slutet. Sedan skulle bilderna tas. Eftersom jag hasade runt i mjukisbyxor, tofflor och var osminkad så tog det runt 30-40 minuter att duscha, sminka och fixa håret. Sedan tog det ytterligare någon halvtimma att puffa kuddarna, rigga kameran och få till en lagom avslappnad bild (bild numer 38 blev bra, hehehe). Sedan redigerade jag bilderna, vilket iofs gick ganska snabbt, men ändå…

.

.

Så tänkte jag såhär (eftersom jag är så sjukt intresserad av att göra statistik av allt) jag har alltså gjort 2920 blogginlägg sedan jag började 2008. Vissa inlägg tar många många timmar, från ax till limpa alltså, medan andra går relativt fort (en timma eller så). Det är omöjligt att göra något slags överslag och hitta en genomsnittlig tid för varje inlägg, men det blir i alla fall inte ”för mycket” om vi gör så att vi räknar på 2 timmar på varje inlägg (det är säkert mer runt 3 timmars, men strunt i det vi kör med 2 så håller vi det lågt).

.

.

2 x 2920 = 5840 timmar

.

.

Jag har alltså lagt ned 5840 timmar av mitt liv på att blogga. Om man jobbar heltid 8 timmar per dag ca 230 dagar per år (när man dragit av för semester och helger), då blir det alltså drygt 3 års heltidsarbete… Wow, har aldrig tänkt på det så tidigare…

.

.

Nåväl, nu lämnar vi det där och fokuserar lite på här och nu istället. Här och nu är jag faktiskt  i stort behov av att utveckla min hemmamysgarderob. Jag menar, jag har köpt en del ”snyggkläder” på sistone, men störst del av mitt liv spenderar jag ändå hemma med familjen och då vill jag bara ha sköna mjuka och framförallt varma kläder på mig. Ser ni tofflorna jag har på fötterna? Stora lurviga ulltofflor som är suveräna när man tofflar runt själv här hemma, men helt gräsliga när det kommer folk på besök eller om man vill känna sig lite avslappnat chic tillsammans med familjen en fredag eller lördagskväll.    Skulle sååå gärna ha ett par såna här fina tofflor att toffla runt i istället för dessa gigantiska som börjar att tappa både färg och form.

.

.

.

.

Snyggtofflorna som kommer från Isabella Löwengrips Flattered är inte billiga, men visst är de fina, och visst skulle man bli en aning lite mer chic i ett par sådana till mysdressen. Önskar mig ett par av tomten så får vi se om jag varit tillräckligt snäll i år 😉

.

Tofflorna finns HÄR (adlink)

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: