Här ska jag jobba och mysa och insupa den salta havsbrisen

.

.

Hej hej från Västkusten

.

Fantastisk förmån att kunna resa bort för att jobba intensivt några dagar. Här sitter jag helt solokvist i ett knäpptyst hus och skriver, och i huset bredvid sitter min kompis och har telefonkonferens med sina kollegor i USA. Just när jag skriver är det så ovärderligt att få vara i helt ifred utan någon som stör och bara få grotta ned sig helt och fullt. Bara miljöombytet gör förresten att man genast känner sig mer kreativ. Lustigt det där.

.

.

.

.

I resväskan har jag typ bara packat ned myskläder och annat bekvämt, som den här nya collegetröjan från Morris. Känner att jag kommer att bo i den och mina jeans den här hösten. Måste nog faktiskt köpa fler tröjor av den här typen… Så himla skönt. Avslappnad men välklädd!

Collegetröja Morris Lady HÄR (reklamlänk)

.

.

.

.

Snart ska vi nog ta och avsluta våra jobb här för idag och ta en promenad här på Knippla (som man går runt på typ 20 min). Sedan blir det lite bubbel och smarriga kräftor, som man bara måste äta när man är på västkusten!

.

.

Trevlig kväll på er!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: