New in – polkaskjorta med en twist

.

.

∼ det här inlägget innehåller adlinks ∼

.

.

Hallojsan

.

.

Hoppas ni har en fin helg! Själv har jag egentligen inte gjort så mycket. Städade nedervåningen grundligt igår, men hann inte övervåningen så den sitter jag just nu och funderar på om jag ska ta tag i… Så skönt när det är klart liksom, men så drygt att dra igång 🙂

.

.

.

.

Så länge, medan jag funderar, kan jag ju alltid visa min nya skjorta. Vet inte om det var någon hit, men jag envisas med att tro att jag kommer använda den en del. Gillar att den har som en liten puff på ärmen och sedan tycker jag att det är snyggt att den liksom är lite urringad.

.

.

Tadamm, en liten detalj i ryggen som busar till det hela 🙂

.

.

Jag köpte faktiskt skjortan lite i panik när Magnus och jag hade en mysig datenight med restaurang och barhäng för ett tag sedan. Alltid kul att ha något nytt när man ska ut och svira, inte sant?

.

.

Skjortan är en nyhet, kommer från Lindex och finns HÄR

Mina jeans är gamla Acne, men liknade från Filippa K finns på REA HÄR (fyndläge, nästan halva priset)

Liknande stövletter HÄR (Tips! 20% rabatt på alla varor märkta med ALL20, vilket gör att skorna kostar under tusenlappen)

.

.

.

.

Tjingeling!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: