Så rätt på At Six

.

.

Godmorgon

.

.

Känner mig inte tip top idag trots att jag kröp till kojs och somnade som ett litet barn redan vid 20.00 igår kväll. Känns som att jag har något i kroppen som inte riktigt vill bryta ut… Hur som helst så har jag sovit himla bra. Himla bra sov jag också för ett par veckor sedan på At Six. Stockholms kanske mest nyöppnade hotell vid Brunkebergs torg. Mao – mitt ovanför Gallerian, där det ligger lite hemligt, utan skylt med bara ett stort X ovanför dörren.

.

.

.

.

Superfräscht hotell I tell you!
Jag kan nog säga att jag gillade allt med det. Snygg, tämligen maskulin inredning, tyst (jag älskar tysta hotell där folk typ smyger fram till tonerna av väldigt soft låg musik), vansinnigt skön säng med tillhörande magiska kuddar och täcke. Prinsessan på ärten-feeling tack vare mängden fluff.

.

.

.

.

Morgonrock och tofflor i garderoben är trevligt, trots att jag inte alltid använder dem. Gillar väl att valmöjligheten finns antar jag 🙂

.

.

.

.

Snygg ”hotellig” och våfflad morgonrock hittar du HÄR (adlink) på REA just nu (superpris)!

.

.

.

Ett personligt välkomnande ger naturligtvis ett par extra plus i kanten. Vem gillar inte att känna sig sedd och uppmärksammad liksom?

.

.

.

.

Lite hopplöst är det allt att ha typ världens största kamera när man är på resande fot… Slutar alltid med att jag väljer att ta med det minsta objektivet, som är ett fast 50mm. Det innebär att det i princip är omöjligt att fota annat än detaljbilder inomhus, och hotellrum ser yttepyttesmå ut eftersom det inte finns tillstymmelse till vidvinkel i ett fast objektiv.

.

.

En sak som jag gillar när jag bor på hotell är att upptäcka vad som finns i skåp och lådor. På At Six fanns tex en låda med saker man skulle kunna tänkas ha glömt hemma.

.

.

.

.

Det var kalsonger och trosor (mina vardagsfavoriter sedan många år tillbaka finns annars HÄR (adlink) hos Lindex) och extra laddsladdar, deodorant och lite allt möjligt. I lådan fanns också två par supersnygga Happy Socks i At Six egen kollektion som jag bara inte fattar att jag inte köpte med mig hem… Hum, hur korkat? Värsta partysockan med glitter, vem vill inte ha det liksom? Happy Socks finns HÄR (adlink) så jag ska kika om det finns något liknade där. Känns som att livet skulle bli liiite roligare med ett par glittriga Happy Socks eller hur?

.

.

Vad fanns mer i lådorna om inte mina absoluta favoritchips med smak av tryffel! Fick bara lov att trycka i mig en påse det sist jag gjorde inna jag kröp till kojs. Inte jättesmart kanske, men jag kunde inte låta bli 🙂

.

.

.

.

Betyg slutligen

Läge:                   ♦♦♦ (tokcentralt, men inga mysiga omgivningar i direkt anslutning till hotellet)
Rummen:           ♦♦♦♦ (en aning litet för att vara superior-rum, annars tip top)
Frukost:              ♦♦♦♦♦ (världsklass)
Service:               ♦♦♦♦♦ (supertrevliga)
Prisnivå:             ♦♦♦♦♦ (i förhållande till upplevelse)

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: