Projektet är i hamn och här är bilderna

.

.

∼ i det här inlägget kan det förekomma reklam för mitt företag Helena Köhl Home AB  ∼

..

.

Godmorgon

.

.

Då var den klar och ligger ute till försäljning. Villan ute på Enhagen/Ekbacken som vi först renoverat och sedan möblerat upp helt från grunden. Ett härligt hus som jag under arbetet blivit smått förälskad i. Stora öppna ytor och med ljusinsläpp som heter duga.

.

.

.

Det är fantastiskt roligt att jobba med ett projekt hela vägen från renovering till möblering och styling, och slutligen fotografering och visning. Det är något med helheten och transformeringen som gör att man helt förlorar sig i uppdraget.

.

.

.

.

Att sedan följa budgivningen och hela försäljningsprocessen är som grädde på moset. Renovering av ytskikten och full homestaging gör underverk med slutpriset för bostäder som ska säljas. Det har vi sett tidigare i andra delar av landet och nu också i Västerås. Efterfrågan på den här typen av tjänster har fullkomligt exploderat den senaste tiden. Fler och fler har alltså sett vad homestaging gör för slutpriset.

.

.

.

.

Står du i startgroparna inför en försäljning av en bostad som är i behov av en uppfräschning för att nå sin maximala potential? Då ska du kontakta mig för mer information. Vi gör allt hela vägen från mindre piff och stylingar till fullständiga möbleringar av tomma bostäder. Behöver ett eller flera rum målas, fixar vi det också. Det fiffiga är att vi skräddarsyr tjänsten så att den passar just din bostad. Det i sin tur ger mäklaren chansen att maximera försäljningen så att du får ut så mycket som bara är möjligt när budgivningen sedan drar igång!

.

.

Du har knappast råd att låta bli 😉

.

.

Pssst! Jag märkte igår att intresset för snygga mattor är riktigt stort hos er läsare. Jag förstår det, mattor är alltid svårt men viktigt för inredningen. Tipsar därför om den HÄR (adlink) snygga mattan som det är rea på just nu.

.

.

Kram

Helena

.

,

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: