Bildregn från grannens fantastiskt inspirerande utekök och trädgård

.

.

Vi har två grannar i vår lilla ”by”, and I tell you, vi har banne mig världens bästa grannar!

.

.

En av dem har till och med blivit min kollega! Världens gulligaste Sandra jobbar åt mig i mitt företag Helena Köhl Home AB. Hon är en fena på styling och är en sådan tillgång för mig och mina kunder.

.

.

.

.

Hennes eget hem är en dröm och när man kliver in i köksträdgården på baksidan av huset, jag då är det vansinnigt svårt att tro att man är 5 min promenad från city. Känns mer som en gård på landet eller något. Sandra bloggar här och har ett fint instagramkonto som heter @imittfokus där ni kan se bilder från hennes hem och trädgård. Rekommenderas!

.

.

.

.

.

Tidigare i somras var jag dit på kvällskvisten för att hämta hem Lillan. Sandra och hennes man har en gullig son som är två och Lillan älskar att leka med honom. Hon älskar alla småbarn och de tycks dras till henne.

.

.

Jag kom mitt i middagsförberedelserna och kunde helt enkelt inte låta bli att fråga om jag fick gå och hämta kameran. Hur läckert ser det inte ut med maten så vackert upplagd mitt bland all grönska.

.’

.

.

.

.

Det är verkligen härligt på sommaren när barnen springer runt lite hur som helst mellan husen i det jag lite skämtsamt brukar kalla ”vår lilla by”. Våra tre hus är liksom skilda åt från andra hus på gatan. Vi tre är omringade av allmänningar och den stora parken, och så har vi en egen liten grusväg som leder ned bara till oss.

.

.

Det är så skojigt att sitta på uteplatsen och se hur folk helt ovetandes promenerar ned mot våra hus, i tron om att vägen leder någonstans, och så ser de jätteskämmiga ut när de upptäcker att vägen bara leder ned till oss, hahaha! Det händer flera gånger i veckan.

.

.

.

.

Där bakom grönskan ser ni Villa Skogsbrynet som sticker upp. Villa Skogsbrynet, mitt hem, tänk att jag får bo där.
Huset är vackert, det är det!

.

.

.

.

De där med gröna fingrar verkar ligga i släkten 🙂

.

..

.

.

Uteköket, hur fint är det inte? Ett stålstativ, en betongskiva och några gamla vinlådor under. Så enkelt och så snyggt!

.

.

.

.

Vill också ha ett sådant utekök… ghaaaa!

.

.

Kram

Helena

.

.

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: