Rosé o’clock på vår balkong

.

.

Hola! Det närmar sig rosé o’clock

.

.

Jag dricker aldrig alkohol under dagarna när jag är utomlands i värme. Det ser alltid så gott ut när folk sitter och sippar på ett glas med iskall rosé eller vitt vin under ett parasoll, men jag klarar bara inte av det. Och det där med en iskall öl i solen har jag aldrig förstått mig på. Tycker att jag blir tillräckligt seg i kolan av solen och det minsta jag önskar mig är den där durriga känslan i huvudet som alkoholen bjuckar på. Håller mig till stora mängder vatten istället, helst bubbelvatten, och gärna en glass!

.

.

Men efter beachen eller poolhänget tar jag gärna ett glas vin på en uteservering eller som här på vår balkong.

.

.

.

Har ni sett vilket käckt litet utekök vi har på balkongen? Till höger finns också en platsbyggd grill, men jag har bara ett fast objektiv med mig så den fick inte plats på samma bild.

.

.

.

.

.

Kunde inte låta bli att sno en knippe rosmarin från de gigantiska rosmarinbuskarna som växer här i trädgården och förstås lite blommor till borden. Tänk vad den lilla manövern gjorde för trivsamheten här i lägenheten i Puerto de Soller!

.

.

Nej nu är det nog dax att ”pop the bottle” eller ska jag ta ett dopp i poolen först kanske…

 

Reatips med annonslänkar!

 Ni har väl inte missat att Flattered har upp till 15% rabatt på alla sina inneskor här just nu? Mina favoriter hittar du  här

Skärmavbild 2019-02-12 kl. 20.37.41

.

.

.

.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade, Resor

1 kommentar

Så trevligt ni ser ut att ha det 😊 Det där med öl 🍻 o vin 🍷under dagen i värmen har du ärvt efter mor din och även det som gäller efter beachen 🍷😁 Må så gott 💕

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: