En kväll på Knistad Herrgård

.

.

Gokväll!

.

.

Jag kom på att jag inte visat fortsättningen på bloggforumet på Knista Herrgård. På torsdagkvällen bjöds det på trevlig vinprovning och danske Christian Bitz visade sin kollektion med porslin för Mio.

.

.

.

.

.

.

Porslinet var snyggt och stylingen himla trevlig. Jag gillar det där mörka lite matta porslinet mer och mer. Det här påminner om Höganäsporslinet jag har, fast detta var svart och grått, mitt är brunt.

..

.

.

Lite kallt bubbel var fantastiskt gott efter en hektisk dag med många intryck och tufft schema. Världens goaste Helena Lyth strålade ikapp med solen, och hämta nya krafter!

 

.

.

Efter vinprovningen var det dags för middag två trappor upp. Matsalen var vackert dukad under kristallkronorna och stämningen var på topp. Folk från Mio anslöt och vi fick tillfälle att bekanta oss med dem.

.

.

.

.

.

En härlig skara människor med olika bakgrund och olika erfarenheter. Älskar verkligen att träffa nya intressanta människor. Det är så uppfriskande!

.

.

Mitt emot mig under middagen satt Mios VD Björn. Vi hade ett mycket trevligt och intressant samtal. Han visste inte mycket om bloggande, bloggare och influencers, men lyssnade intresserat när vi berättade.

.

.

.

.

Och så höll Emma tal. Blir alltid så imponerad av folk som bara helt spontant ställer sig upp och talar inför en massa främmande människor. Jag tycker sådant är så jobbigt. Det verkar ha kommit med åren, för jag har inget minne av att det var så när jag var yngre…

.

.

.

.

Middagen var verkligen jättegod. Sparrisen vi fick till förrätt skojar man inte bort i första taget.

.

.

.

.

Missade helt att fota de andra rätterna… synd, de var minst lika vackra – och goda!!!

.

.

Sofie, Helena och jag

.

.

Vid midnatt lämnade den här trion festligheterna och gick och knöt oss. Vi skulle upp ganska tidigt dagen efter så något nattsuddande kändes inte riktigt aktuellt även om det förstås hade varit trevligt.

.

.

Sofie driver stylingverksamhet i Skåne och henne har jag följt länge. Jag har faktiskt i flera år funderat på att ta kontakt med henne för att prata lite styling och byta erfarenheter med varandra, men det har aldrig blivit av. Nu hamnade vi på samma event och hon var precis lika rar och inspirerande som jag trodde att hon skulle vara. Henne kommer jag absolut att träffa igen. Lovely girl helt enkelt!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: