Ändrade planer

.

.

Känner mig trött och frusen och inte alls i form idag. Blir till att jobba hemma nedbäddad i sängen. Tänk vilken lyx att ha möjligheten att göra det. Skulle egentligen varit i Stockholm idag hela dagen, men det får helt enkelt bokas av. Jag har pressat min kropp ganska så hårt de senaste åren (samtidigt som jag var sjuk utan att veta om det, hypotyreos för den som missat det) och känner att ”Näe, det räcker faktiskt nu, man kan inte var med på allt och göra allt hela tiden. Känner man sig lite halvrisig är det bättre att vara hemma och ta hand om sin kropp och sedan komma tillbaka  pigg och fräsch med full kraft. Jag fyller 45 nästa vecka, är fortfarande relativ småbarnsmamma och jag ska hålla i många år ännu!”

.

.

.

.

Så alltså blir sängen under det fluffiga duntäcket en alldeles utmärkt arbetsplats idag 🙂
Ha en fin dag kära vänner!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Hoppas du fått en lugn och skön dag istället.

Det vore bra om du kunde ordna så att man ser om/hur många kommentarer det finns på varje inlägg. Nu har man ingen aning om det ens går att kommentera. En text med ‘2 kommentarer’ och en med ‘Kommentera’ under varje inlägg vore jättebra.

Gilla

Tyvärr går inte det, en svaghet i just den här layouten… Man måste helt enkelt klicka på varje enskilt inlägg för att se kommentarer och kunna kommentera. Mvh Helena

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: