Sovrummet har blivit med matta och fynda fram till fredag hos Hedlunds golv

.

.

Vårt sovrum har blivit med matta! Jippy!

.

.

För drygt ett år sedan var mamma, pappa, jag och M på teater. Vi såg Katt på hett plåttak. Scenografin och kostymerna var magiska och jag föll som en fura för både färg och materialkombinationer. Pudriga pasteller och mjuk sammet blandat med frasig siden. Det var en fröjd för ögat, och jag kunde efter det inte glömma de bilder jag hade i mitt huvud.

.

.

.

Foto: Håkan Larsson

Lite svårt med färgerna i scenljuset… men ni fattar! 

.

.

På scenen stod en säng samt en soffa i rosa sammet. Golvet var klätt med en gigantisk underbar ljus grågrön heltäckningsmatta och i fonden fladdrade tunna vita linnegardiner. Det var det perfekta sovrummet och jag kunde inte släppa det…

.

.

Några dagar senare besökte jag Hedlunds golv, och där i ett hörn stod  m a t t a n ! Precis samma underbart pastelliga grågröna matta som på teatern. Jag kände genast att det var ”min matta”. Men skulle jag våga ha en superstor  g r ö n  matta i sovrummet?

.

.

.

.

Jag har funderat på den där mattan sedan dess. Pillat lite på den varje gång jag varit där, och varje gång på vägen dit har jag hoppats på att den skulle finnas kvar, ifall att jag skulle våga alltså 🙂

.

.

Igår såg jag en annons om att Hedlunds Golv har utförsäljning på  A L L T  i butiken. De ska bygga om och slumpar typ bort allt de har i lager. Det är mattor, kakel, klinker, golv, you name it. Hur mycket som helst! Jag åkte förstås dit för att kolla om mattan fanns kvar.

.

.

Om jag skulle våga mig på en gigantisk grön matta var det nu, tänkte jag. Och jaaa, mattan fanns kvar och nu ligger den i mitt sovrum!

.

.

.

.

Blev det då så bra som jag trodde? Men jaaa det blev det, och jag är nästan gråtfärdig! Den underbara softa gröna färgen tillsammans med de pudrigt rosa linnelakanen från Tullhuset är så fina tillsammans. Och så vår gröna och rosa kakelugn som grädde på moset, det blev ju bara sååå himla bra! (Spelar ingen roll att Lillan tycker att det ser ut som en ”samlingsmatta på dagis”, hahaha!)

.

.

Och hörrni, skynda fynda hos Hedlunds Golv, utförsäljningen pågår bara från igår till imorgon fredag. Verkligen fyndläge där kan jag säga. Såg en skylt där det stod något i stil med ”Fyll bagageluckan med så mycket kakel du får plats med för 1800 kronor”.

.

.

Själv är jag galet nöjd med min matta! Nästa köp blir nog gardiner, ljusa fladdriga linnegardiner längs hela fönstret, och ooops vad ruskigt nära den där scenografin jag kommer att hamna då 🙂

.

.

.

.

Förresten för er som undrar. Mattan är egentligen en heltäckningsmatta, den är helt ofållad men frasar inte i kanterna. Man kan alltså lätt ha den som en matta rätt och slätt. Snygga prydliga kanter och ingen ser skillnad.

.

.

Följ mig här på Facebook så missar du inga inlägg från Drömhus Helena, eller varför inte följa bloggen direkt (klicka på länken allra längst ned på denna sida) så får du en notis varje gång ett nytt inlägg ligger uppe!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: