Finaste guldspegeln på plats på gästtoaletten

Kakel från Hedlunds golv, handfat och kommod (omlackerad, var vit från början) från Ikea och golv av betongplattor designade av Mats Tesselius från Marrakech design.

.

.

Det går inte fort men det går framåt, hahaha!

.

.

Det är precis som att luften gått ur oss efter alla renoveringar. Det som är kvar att göra går i snigelfart och ingen av oss orkar riktigt ta tag i det. Men men, små framsteg görs eftersom och man får helt enkelt försöka att vara så positivt lagd att man ser allt vi gjort istället för allt vi inte gjort.

.

.

Lilltoan i hallen, eller vår gästtoalett som det kanske mer korrekt heter, blev klar för säkert 2 år sedan, men några saker har saknats. Spegel, krok för handduk, toarullehållare ock så en krok för att hänga upp tavlan vi köpt för ”ändamålet” (hahaha, nu var jag väl lite rolig i alla fall?).

.

.

.

.

Den rätta spegeln har jag letat efter i typ en evighet. De jag hittat har varit antingen för stora, för små, för pråliga, för dåligt skick eller för dyra. Men nu äntligen blev det alla rätt. Enkel guldram, rätt storlek, bra skick och 75 kronor! Med spegeln inhandlad var det bara att ringa killarna för att hjälpa mig att sätta upp grejerna, och nu så är vi då nästan i mål. Ska bara köpa mig en fin tvål, ett härligt doftljus, en ny fräsch och fin handduk och förstås sätta upp kroken för handduk-hängaren. Tänkte att de skulle räcka med en dubbelhäftande stark tejpkudde.

.

.

Härligt med framsteg!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Tack! Det stora badrummet är nästan klart. Fattas spegel, en marmorskiva, en vägglampa och så ska dörren målas, sedan är allt klart. Ska bara göras också 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: