Mini Flag till Le Corbusier soffan

.

.

Det var någon som var hemma hos oss nyligen som frågade om vi använder den lilla Le Corbusier soffan i hallen mycket, och det måste jag nog ändå säga att vi gör. Vanligtvis är hallar bara ”genomfartsrum” som inte används till så mycket, men i och med att soffan nu står där är det lätt att bara slå sig ned en sväng när man passerar. Sköt att sitta där och kolla sin mail, läsa tidningen, bara vila lite ellr så.

.

.

Hallen och soffan är verkligen i husets centrum, med dörrar in till tv-rummet, vardagsrummet, matsalen, källaren, köket, entrén och så den stora trappan till övervåningen.

.

.

.

.

Vi har bara soffan och lampan, Parentesi från Flos, och några tavlor i hallen så det är lite kalt. Funderar på att kanske lägga en matta där. Jag gillar den på bilden Mini Flagg från Asplunds. Har faktiskt önskat mig den sedan vi flyttade in här för fyra år sedan. Tror att den skulle bli perfa där framför soffan!

.

.

Kram

Helena

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: