Den inredningsdetaljen är som handväskorna i modevärlden

 

Vertigo är magisk, och nu sitter den i vardagsrummet i Abu Dhabi (bilden är dock inte därifrån)

.

.

Ni vet hur det är när man inreder hemma. Ibland är det svårt att välja exempelvis mellan två stilar (eller kanske mellan två lampor). Man måste ofta vara konsekvent och det innebär att en måste bort. När man som jag sedan får inreda åt andra, ja då är det ju en ynnest att bara få plocka fram den där ”andra” som sorterades bort, trots att man gillade den lika mycket.

.

.

 

Heracleum får vilken inredningsnörd som helst att bli knäsvag. Jag har placerat en sådan över bordet i matsalen i Abu Dhabi (bilden är alltså inte därifrån)

.

.

Ni som hängt med ett tag känner till min fäbless för lampor, eller hur? Och vet ni vad… Två av favoriterna som av olika anledningar aldrig hamnat i Villa Skogsbrynet, har istället hamnat här i huset i Abu Dhabi! Tjohooo, vad fint det blir!

.

.

Imorgon kommer elektrikern för andra gången denna vecka för att hänga upp en tredje lampa i en hall med typ 6 m i takhöjd. Ovanstående två lampor är redan på plats i vardagsrummet respektive matsalen, och jäklar i min lilla låda vad läckert det blev!

.

.

Jag har sagt det förr och säger det igen – ska du satsa ett par extra kronor på någon inredningsdetalj så tyckets jag att det ska vara lamporna. Lampan är lite av modets handväska. En snygg lampa lyfter i princip vilken inredning som helst.

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Så läckra! Jag undrar om du kan rekommendera några fina taklampor till oss som bor i vanliga 1-planshus med 2,40 i takhöjd. Känns som maffiga pjäser inte fungerar här.

Gilla

Det har börjat dyka upp några designlampor hos oss också, det blev ett dyrt nöje att följa din blogg, du har väckt ett lampintresse hos mig 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: