Hopplös men snygg soffa

.

.

Ok, jag erkänner, soffan är en katastrof när det kommer till bekvämlighet. Den är himla snygg men så obekväm att sitta i. Vi har många gånger sagt att vi måste byta den till någon skönare, men det har ännu inte blivit av.

.

.

Lite bättre har det dock blivit då vi fått ny klädsel till den. Den började nämligen gå sönder för ca 1 år sedan. Det var som att tyget ”förintades” sakta. Ire, där soffan kommer ifrån kunde inte förklara vad som hänt, och vi har inte heller någon aning. Soffan är ju bara typ 3 år. Möjligt är att tyget inte klarade den starka solen som lyser rakt på genom de stora fönstren, men det är enligt Ire knappast troligt. Hur som haver var tyget trasigt (och vi har verkligen inte nött ut den om man säger så) men vi fick en ny klädsel och den är mycket skönare än den tidigare som var i en ullblandning. Den här är någon slags bomullsblandning som är superlen och fin. Den andra var lite stickig.

.

.

Ska köpa några kuddar till den så blir den möjligen lite mer ”sitt/ligg-vänlig” 🙂

.

.

Fin lördagkväll önskar jag er!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Du får ursäkta – men jag har haft samma funderingar runt den där fåtöljen….. Är den verkligen sittbar? Undrar hon som är lång och alltid vill ha stöd hela ryggen upp till nacken.

Gilla

Hahaha, fåtöljen är skönare än soffan! Man kan int tro det, men den är faktiskt ganska bekväm 🙂 Det är dock ingen fåtölj man slänger sig ned med en bok i. Mer sitta och vara social och sippa på ett glas vin 🙂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: