Klimathotet vs skitiga fönster

soligt

.

.

Först går man en hel vinter och längtar efter solens värmande strålar, och när de sedan dyker upp får man panik och ångest för att fönstren är så skitiga! Hahaha, känns det igen? Måste helt klart ta och boka fönsterputsare så snart det bara går. Dvs så snart det går att ha fönstren öppna utan att man fryser tuttarna av sig 🙂

.

.

Just nu verkar det iofs långt borta, men glad är jag för det ändå. Det är ju det här, minusgrader, snö, halka och storm, som är ett ”riktigt” februariväder. Inte barmark, plusgrader och duggregn! Det, mina damer och herrar, är inte normalt. Det får i alla fall mig att bli rädd för miljöförstöring och global uppvärmning med smältande poler och glaciärer som följd.

.

.

I ljuset av det ter sig några skitiga fönster hemma som småpotatis!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Hahaha, jag det kan man undra 🙂 Nääästan klart, saknas en spegel, en lampa och marmorn som ska vara på hyllan och på kommoden. Vi ska beställa det i april tror jag. Pausar lite med det nu när vi haft 50-årskalas och sportlov att engagera oss i. Mvh Helena

Gilla

Beställ inte fönsterputs förrän i maj. Då håller de sig fina över sommaren och du kan njuta av de rena fina fönstren under den ljusaste tiden på året. Blunda nu 😂😂😂

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: