De vita har gjort sitt – här är soffor att drömma om

 

soffa-gron-sammetThe Sofa Store

.

.

Det känns som att jag är så klar med vita soffor med bomulls/linneöverdrag nu och skulle verkligen vilja ”hotta” upp mig på den fronten. Eftersom jag envisas med att behålla mina vita väggar, när alla andra målar dem i fina färger, känner jag att en eller två soffor med härlig färg skulle bli så fint här hemma.

.

.

Här har jag samlat några härliga alternativ. Spontana favoriten bli den första, den gröna Howardmodellen från The Soffa Store. Men… hur bekväm är den när det knappt finns några armstöd? Not so much, tror jag…

.

.

Eilersens klassiska Lift är nog ändå den som kanske står sig längst i konkurrensen. Kvalitén är fantastisk och superbekväm är den också. Jag har sett den i en mjuk grön färg (Louis grön) och den är helt magisk.

lift-sofa-240x90-cm-louis-14-1-46188Eilersen Lift

.

.

Sedan måste jag ju förstås ha med en rosa dröm i soffsammanhang! Ja men hur härligt vore det inte med en soft rosa soffa, precis som den här tjejen har. Det skulle jag a l d r i g få igenom här hemma så det kommer att fortsätta att vara en dröm, hihi!

.

soffa-dusty-pink-sammet

.The Sofa Store

.

.

Vad tror ni? Blir 2017 när de vita sofforna på allvar traskar ut ur var mans hem, och färgerna tar över?

.

.

Kram

Helena

 

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: