Genom mina fönster

_dsc1327

.

.

Jag tror att jag smäller av så trist det är att sitta här inne och spana över vinterlandskapet utanför mitt fönster. Idag skulle vi ju ha svischat ned för pisterna i Lofsdalen, druckit varm choklad med vispgrädde och myst tillsammans i huset där uppe. Nu ligger istället jag nedbäddad i sovrummet, M är nedbäddad i Lillans rum och Lillan, ja hon är kvar hos mormor.

.

.

_dsc1326

.

.

Snön bara vräkte ned här igår kväll medan vi klämde avsnitt på avsnitt av Breaking Bad på Netflix. Har ni sett den serien? Jamen huuur bra? Vi närmar oss nu sista säsongen tror jag och upplösningen känns nära, men det har det ju iofs gjort några gånger redan, så man kan bli lurad 🙂

.

.

_dsc1324

.

.

För övrigt hoppas jag att krafterna återvänder, så att jag får komma igång här igen ganska snart. Så länge får jag sitta här som en fågel i en bur (om än en gyllene sådan) och kika ut genom fönstren och drömma om rosiga friska kinder (inte rosiga febriga) och vind i håret!

.

.

Kram

Helena

.

.

Kategorier:

Okategoriserade

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: