En trevande comeback

_DSC6438

.

Hur börjar man att blogga igen efter ett uppehåll orsakat av kaos, chock och djup sorg? Ska det vara en mjuk övergång från det som livet egentligen handlar om, till ytliga saker som inredning, prylar och annat världsligt? Eller är det bara Bang! att köra igång med det igen? Jag vet faktiskt inte, men jag gör väl som jag alltid brukar göra, går på känsla och skriver om det som faller mig in.

Just idag handlar det om vår nya matsal, en annan dag kan det hända att jag vill skriva om det som hände den där olycksaliga dagen, hur jag mår i allt detta eller om sorg överlag. Hoppas att ni vill hänga med oavsett. Ni har ju blivit mina ”vänner” och jag kan inte nog understryka hur otroligt mycket jag uppskattar alla enormt fina hälsningar här på bloggen, på facebook, via mail och sms och alla fina fina telefonsamtal och blommor jag mottagit. Jag är helt överväldigad mitt i all bedrövelse. Ni är bara helt underbara, och trots att jag inte på riktigt känner er alla, så är det ett oerhört stöd ni givit mig under denna svåra tid. Tack tack och åter tusen tack till er alla. Jag tänkte tacka er alla med en personlig hälsning, men det blev för starkt så jag tackar er såhär istället. Hopps ni tycker att det känns ok.

♥ ♥ ♥

Så var det vår nya matsal då.

Åh vad vi saknat en ordentlig matsal för att bjuda släkt och vänner på middag vid ett vackert dukat bord. Vårt marmorbord i köket har inte riktigt klarat av att fylla ut kostymen som middagsbord i detta stora hus. Där får man dinera i omgångar om man är fler än 6. Lite trist mao…

Men nu så!

I källaren hos svärfar hittade vi ett brunbetsat Carl Malmsten-bord från 1967, det har vi matchat med vita Sjuanstolar. Ghaaa, det blev så nedrans snyggt!! Precis så snyggt som jag hade hoppats 🙂

Vi har matta och lampa kvar innan möblemanget är komplett, och även om det inte blivit något köpa av just där ännu, så är vi rätt så på det klara med vad det är vi vill ha… To be continued!

.

Kram kram

Helena

Kategorier:

Okategoriserade

8 kommentarer

Och jag tänkte just… Vad skriver jag tillbaka till dig idag?
Det svåra och tunga finns ju kvar och sorgen bearbetar man hela tiden.
Men livet fortsätter och det ville ju din paps med… Jag har följt dig sedan jag lyssnade till dig i Sth och du verkar vara en ödmjuk person.
Jag tänker mycker på andra som går igenom svåra saker och jag känner verkligen FÖR dig.
Var precis så som du vill vara, det brukar alltid bli bäst. Och att dela med sig av jobbiga känslor är också viktigt. För livet är ju allt det där.
Ups and downs och ibland en hel massa materiella ting.
Ta hand om dig ❤
Kram Anna

Gilla

Saknat dig! Enda ”trösten” är att pappa förmodligen dog lycklig på sin fisketur.
Mycket snygg matplats!
Kram Camilla

Gilla

Gör som du känner: skriv om inredning eller om hur svårt det är att hitta inspirationen eller skriv ingenting! Vi som läser och gillar din blogg, har full förståelse ❤

Gilla

Också saknat din blogg! Tittat in för att se om du skrivit något, men tänkt att nä, du mår ju såklart fruktansvärt.
Glädjer mig att du är tillbaka. Å låter sunt att börja som du säger, skriv vad du känner för dagen, det är då det blir ärligt. Å det är väl svårigheten med livet, hur man kombinerar stort och smått? Yta och inre? Etc
Var rädd om dig, förstår att du har det tokjobbigt nu!
Kram från trogen bloggläsare

Gilla

Jag satt alldeles handfallen en lång stund när jag läste om den stora sorgen och chocken, stor stor stor kram till dig! Ta vid där du vill och känner för, det är nog dagsformen som bestämmer — ytligheter kan vara ganska skönt att tänka och skriva om mitt i allt jobbiga. kram Milla i kvickan

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: