Klackarna i taket

.

.

Skönt med fredag

Swish sa det och så var det fredag igen, märkligt det där, att veckorna bara blir kortare och kortare ju äldre man blir 🙂

I kväll blir det lugn hemmakväll, eller eventuellt en sväng till biografen Electra i Kopparlunden där det är dansuppvisning och biopremiär. Fick en inbjudan till det här på eftermiddagen av en vän. Ska kolla med Lillan om hon är sugen på det när hon kommer hem. Kan vara en kul grej, annars blir det som sagt bara lugnt här hemma. Imorgon däremot blir det klackarna i taket och 40 års fest hos min bästa kompis Sara.

I vanlig ordning vet jag inte vad jag ska ha på mig… Det enda nya jag har i ”festklädesväg” hade jag på mig på nyårsaftonen, som jag firade med ovannämnda tjej + familj… Jaja, jag får väl ta samma då, även om det känns lite trist. Men å andra sidan – det finns större bekymmer i världen än så, så det vore förmätet av mig att tjura över det. Nya örhängen kanske jag skulle ta och unna mig i alla fall. Eller så duger de ”blingiga strasshängena” (som faktiskt var väldigt fina) jag köpte på ICA Maxi på nyårsaftonens förmiddag gott åt mig.

Skorna är i alla fall snygga (även om det inte är snyggt med tåöppna skor på vintern), de köpte jag för flera år sedan på Mallis och den lilla svarta sidenväskan den håller ännu den med. Eller så lånar jag Lillans systers Chanelväska, så känner jag mig tjusig i lånta fjädrar! Det blir bra. Nya örhängen från ICA Maxi och så en vintage Chanel på axeln, det är väl så det alltid tipsas om i alla modemagasin (och inredningstidningar med för den delen). Blanda nytt och gammalt, budget och lyx.

Gud så het jag kommer att bli, hahaha!

♥ Skön fredag på er ♥

 

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Hej! Du verkar vara så himla HÄRLIG! Jag har inte samma stil som du hemma, men jag äääääälskar din blogg, din inredningsfilosofi och din inställning till livet. Duktig är du! Hoppas du får en grann helg i dina lånta fjädrar.

Gilla

Håller helt med föregående skribent om hur härlig du verkar! Hoppas du har en fin helg hur som 🙂 Själv blir det en lugn fredagskväll med familjen, fredagsbiff och soffmys.. Men det kan vara bra motvikt till Chanel det också (även om jag inte ännu har nån sån än 😉 )

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: