PARTY COMING UP

Alltså Herre Gud vad länge sedan det var jag var ute och roade mig med mina vänner. På fredag är det äntligen dags för lite skojigt samkväm! Syrror och doktorer, från mitt förra jobb, och så jag då, skall ut och käka middag på Kajplats 9. Gissar att det finns maaassor av catching up to do…

klackar

Bara själva kläderna som saknas nu då alltså.

Kram

Helena

Kategorier:

Kläder

Etiketter:

,

2 kommentarer

Hej! Jag efterlyser fler inlägg! Jag önskar att få se fler bilder på ert nya fantastiska hem! Även om det inte är ”färdigt” eller färdig möblerat.
Jag önskar att få se bilder på ert sovrum… och på resten av huset också 🙂
Din blogg är superbra men jag önskar lite fler inlägg 🙂 mvh johanna

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: