Jag, ingen buffel!

 
 
 
Haft ett spännande möte nu på morgonen.
Lämnat offert på ett himla kul jobb, så håll tummarna för mig nu är ni bussiga!
 
 
 
Strax skall jag dra iväg till nya huset för att träffa ytterligare en fönsterrenoverare och två olika elektriker. Är det något jag har lärt mig det senaste året så är det att inte bara säga ”Ja tack och amen” till allt, utan att ifrågasätta. Måste alltid alltid jämföra priser, ta in flera offerter och förhandla. Allt är förhandlingsbart så är det bara.
 
 
 
Förut tyckte jag alltid att jag kände mig som en snåljåp om jag ifrågasatte priser och försökte alltid mörka att jag skulle kolla andra leverantörer osv. Man fick ett prisförslag och höll på att svimma, men nog sjutton höll man masken allt. Not anymore säger jag bara! Vi är inne i en period (renoveringsobjektet inne i stan och nybygget i Lofsdalen) där vi handlar upp mängder av varor och tjänster och varje tusenlapp man kan spara är värdefull. So här gäller ”no more Mr Nice guy” kan man väl säga 🙂 Jag har blivit en stenhård förhandlare, men naturligtvis ingen ”buffel” för det!
 
 
 
 
 
 
En buffel, eller snarare kanske en myskoxe, har däremot fått mellanlanda i fåtöljen på övervåningen. Där ligger den och är urfin i väntan på vidare transport upp till Lofsdalen. Kommer att passa perfekt i den Härjedalska fjällvärlden där den för övrigt faktiskt lunkar omkring på riktigt.
 
 
Kudden har jag köpt på Öbergs som börjat sälja By Nord. Känns som om den bara är helt klockren till fjällhuset.
 

 
 
Hoppas att ni får en riktigt fin fortsättning på denna dag.
Sköt om er så ses vi!
 
 
 
KRAM
 
 
 
 
 


Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Hehe! Ja, jag kan tänka mig att du visar byggarna var skåpet ska stå, så att säga! Det blir säkert bra alltihopa, ta det lugnt bara! =)

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: