Men jaaaaaaaa, vi flyttar till stan!!!

 
 
 
 
Idag blev det äntligen klart, jugendvillan från 1910 inne i stan är vår! Det har varit en lång och krokig väg hit, med många ups and downs vill jag lova, men nu är allt klart. Tjohooo, vad jag är glad!
 

Ni ser själva, underbart, men mycket som skall fixas…

 

Jag vet att ni är många som har undrat hur det har gått och jag har ju, retsamt nog, stuckit åt er en liten ostbit då och då, utan att ge er hela grejen. Rackarns taskigt kan man tycka, men vis av tidigare erfarenheter är det bäst att inget säga innan allt är helt klart, men retas kan man ju alltid, hehe!
 
 
Äppelträd, äntligen får jag äppelträd i min trädgård!
Mitt i stan, 5 min promenad från centrum, det kan man inte tro.

 

 
Framför oss har vi nu en spännande resa, som ni naturligtvis kommer att få följa. Huset är helt makalöst vackert med en sällan skådad potential, en riktig oslipad diamant skulle man lite klatschigt kunna säga. Vi känner en enorm glädje i att få möjligheten att återge detta fantastiska hus sin forna glans. En ny epok i vårt liv tar också vid, nu när vi såsmåning om kommer att lämna Udden och flytta in till stan. Så spännande!
 
Huset ligger i anslutning till en stor och vacker park.
Den hör dock inte till oss, haha!

 

Tack för alla fina hälsningar på framförallt Instagram.
 
 
Kram till er alla!
 
 
 
Helena
 
 
 
 


Kategorier:

Okategoriserade

20 kommentarer

Men guud så roligt!!! Så spännande! Både för er och för oss som följa med er på er "resa". Huset verkar vara helt fantastiskt – som du nämnde – en oslipad diamant och jag är helt övertygad om att ni kommer att lyckas att ta er an det och samtidigt bevara dess charm!Stort lycka till!Kram Linda

Gilla

Grattis! Jag är glad över att detta hus tas om hand av någon som både kan och vill ta tillvarata dess potential och återskapa det gamla vackra. Alldeles för många hus i denna stad har tyvärr förlorat sin dyrbara charm med oförsiktig och smaklös renovering! Hejja er!

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: