Kontorsprojektet på Mediastrategi

 
 
 
Blogglusten kom visst tillbaka ikväll igen!
 
 
Vet inte om ni minns, men jag håller på och inreder ett kontor åt killarna på Mediastrategi. Jag har utgått från deras logga när jag valt färgerna och sedan har vi diskuterat oss fram till vilka funktioner som skall finnas i lokalerna.
 
 
En hörna i själva kontorsdelen (där finns en mötes, konferens och biblioteksdel också) kommer att bli ett litet rum i rummet. Ett ställe där man kan sitta och pausa en stund med en tidning och en kopp kaffe tex.
 
 
 
 
 
 
Här är någon slags moodboard som jag skickade över till dem ikväll. Den fyrkantiga rutan uppe i vänstra hörnet är ett tyg från Ikea som jag eventuellt kommer att använda som ett draperi längs väggen bakom den lilla ”paushörnan”. Det kan bli för mycket med mönstret, jag har inte sett det irl så det kan hända att jag byter ut det mot något mer grafiskt, vi får se.
 
 
Vad tror ni, kan det bli bra?
 
 
Helena
 
 
 


Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Hej!! Vad kul det ska bli att följa kontorsprojektet, vi ska renovera våra kontor, matsal, hall och omklädningsrum här på jobbet så nu insuper jag all inperation jag kan hitta:). Kram Marit

Gilla

Det är väldigt enhetligt och passar väl med deras logga. Fräscht och känns lite vårigt.Jag hade kanske petat in några saker i en halvmörkbrun nyans, träsaker alltså. Kanske teak eller något liknande för att "landa" alltihop och ge lite värme med, så att det inte blir för vitt.

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: