Mitt i alltihopa…

 
 
 
 
Ja, mitt i alltihopa håller vi ju på och bygger uppe i Lofsdalen. Jag glömmer nästan bort det mellan varven, eftersom jag är så upptagen med att fundera över husaffärerna (eller inte) här hemma.
 
 
Byggaren Tobbe (som vi kallar Tobbe trollkarl, eftersom det för oss är helt fantastiskt att han kan trolla fram vårt drömhus helt utifrån våra egna ritningar) skickar bilder emellan åt och då kommer vi på att ”Just ja, vi har ju den grejen också”!
 
 
 
 
 
Som ni ser går det framåt och vi är så nöjda hit in tills!
 
 

 
 
På den nedre bilden ser man klart och tydligt vad som blir väggar och vad som blir fönsterpartier. Allt det plastade kommer att bli helt gigantiska fönster och takhöjden där inne blir drygt 5 meter!
 

 
 
Nu är det dax att göra sig vacker, för ikväll är det fest! M jobbar på bank, och ikväll är det stor fest och 10 års jubileum för dem här i stan.
 
Det är alltid kul att få klä upp sig och gå på fest, men det tar lite tid att snygga till sig nu för tiden, så det är bäst att börja i tid!
 
 
Ha en skön fredag!
 
 
Kram Helena
 
 
 
 


Kategorier:

Okategoriserade

5 kommentarer

Blir ett toppenfint hus!Jag skulle också på stor fest ikväll, och imorgon skulle maken o jag bo på hotell och se Ljust & Fräscht.Men inget av det blir av för i natt vaknade jag med maginfluensa 😦 Verkligen Urk!!Så himla typiskt, ligger i soffan o dricker vätskeersättning och tycker lite synd om mig själv.Nog om mig, hoppas er kväll blev toppen!! 🙂

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: