40 års present och fransk manikyr

Jag passade på att göra fransk manikyr i spat på hotellet i Grekland. Snyggt blev det, och visst var det trevligt att ha det under semestern, men jag tror att det tog typ 6 timmar efter hemkomsten innan det såg heltaskigt ut. Slutsatsen måste vara att det inte går att sköta ett hushåll med så tjusiga naglar, och att man endast kan ha det om man bor på hotell…
På ringfingret gnistrar nu för tiden 40 årspresenten i vitt guld från mamma, pappa och min syster med familj. Ringfingret kanske skall vara reserverat för vigselringar och sådant, men äsch, jag bryr mig inte om det, jag är 40 år och ogift så jag citerar Samantha i Sex and the city ”it´s a ring with diamonds and not a diamondring”!
Helena


Kategorier:

Okategoriserade

9 kommentarer

Vilken vacker ring, och vad kul att få den av familjen. Då tänker du på dem varje gång du ser på den :-)Kan tipsa om gelenagellack, dina egna naglar men ett härdat nagellack som håller nästan en månad. Inte jättedyrt heller. Man bör dock gå tillbaka till stället som gjorde naglarna för att få bort lacket, det sitter som berget :-)Vad kul att det går så bra för dig med företaget och vad duktig du är. Är också i startgroparna men med en helt annan inriktning på mitt företag, som jag till en början tänkte ha vid sidan om mitt vanliga jobb, men det är lite svårt att komma igång bara. Det är så mycket annat samtidigt i ens liv :-)Hälsningar Christinewww.matikvadrat.se

Gilla

Jadu, naglarna är ju liksom ett verktyg i hushållet, funkar till alla möjliga funktioner! Superfin är du i alla fall och superfin ring. Jag hann bli gift 3 dagar innan jag fyllde 40 en regnsnöig morgon på Arlanda på väg ut i världen. Men det har inte haft någon stor inverkan på livet i stort, om man säger så ;=) kram Milla

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: