Yesterday news

Jag vet att det är lite ”yesterday news”
men jag hänger mig kvar en stund vid min födelsedag som var i fredags.

Min supergulliga barndomsvän och hennes son dök upp på morgonen med världens go’frulle.
Vi satt länge i solskenet och mumsade på godsakerna. Bra början på dagen alltså!

Man känner sig lite som en sessa när man får allas uppmärksamhet en hel dag,
så en rosa prinsesstårta kändes som ett enkelt val!

Vi körde en liten grillfest på terrassen när kvällen kom. Jag är så himla dålig på att plåta våra egna födelsedagar och sådant, men en serie bilder på snygga lillsyrran blev det i alla fall! Ja, så liten är hon förstås inte längre, hela 38 år har hon blivit min fina fina syster.

 
Tack igen för uppvaktningen och de fina presenterna!
Kram kram

Kategorier:

Okategoriserade

15 kommentarer

Vill bara säga att jag absolut älskar din blogg MEN läser den oftast på iphonen och då är dina bilder alldeles för stoooora. Man ser bara halva bilden… Är det bara ett problem jag har eller har du hört det från någon annan med. Går det att fixa för jag tycker det är trist att inte kunna se din fantastiskt vackra bilder!! Malin

Gilla

Hej & Välkommen i gänget;)Har aldrig kommenterat men nu sååå;)Har läst din blogg ett tag , kom in på den från en länkning av min vän som driver liljor och tulpaner.;)Jo , jag undrar vad du köpt dina trädgårsmöbler som skymtar i bakgrunden?? blev väldigt förljust i dem;)Ha en bra dag!Kram Linda

Gilla

Grattis Helena i efterskott! jättefin bild på dig!!Jag har också lite problem med stora bilderLäser mest på Iphonen nu för tidenNjut nu av denna härliga tid 40+ som börjar nu. Kram från en trogen läsareAnna-Karin, Upplands Väsby

Gilla

En kvalificerad gissning är att 40-åringen i fredags befann sig utanför Meatpacking District och försvann därifrån försvann i en taxi, iklädd orange linne och jeansshorts:)

Gilla

Gissar också att du var på flyget till stockholm i måndags/tisdags. Om det inte var så att du tittade bort då du klev ut genom toalettdörren, hade jag faktiskt hejat (den tidiga morgonen till trots). Fast då hade du vit tröja o svarta byxor:)) Kram på dig själv, gillar verkligen din blogg med de humoristiska inläggen!!

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: