Mysigaste ”eldbrasan”

.
.

Alltså jag undrar om det är något fel på mig, fasiken vad jag fryser hela tiden. Så snart det är kallare är 23 grader här inne, går jag omkring stel som en pinne med iskall nästipp och lila händer. Jag vet, läbbigt va, med lila händer, men de blir faktiskt det. Snart har vi eldat upp de10 kubikmeter björkved som vi köpte i höstas, så det är tur att sommaren snart är här. För visst är den väl det?!
Snälla säg att den är det!
Och inte kan jag få nog av att fota Lillan heller, så här kommer lillsnorpan igen!
Lilla goa unge framför ”eldbrasan” som hon säger. Hon gillar den lika mycket som jag, och vill alltid att vi skall ”mysa och tända en eldbrasa”. Det blir mycket myyys här hemma vill jag lova.
Natti, natti!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

6 kommentarer

Mot butiken!! Plaza ska inhandlas :)Här finns en till fryslort som eldade igår!Var och slängde skräp på återvinningen och sen var jag helt stelfrusen…Men idag har härliga solen värmt upp så idag blir det ingen brasa! :)Kram

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: