När man plötsligt bara får nog…

.
.

Det svarta köksbordet, som börjar bli slitet och som har lite för många hack i färgen
vid ena kortändan (!), har stått mig upp i halsen en längre tid nu.
Igår kväll vid halv elva tiden var jag ensam hemma och fick helt nog,
Spurtade ut i förrådet och letade rätt på en burk vit målarfärg.

Sedan satte jag igång.
Underarbete och noggran planering har aldrig varit min starka sida,
jag är nog lite mer ”tuta och kör”.
Oftast blir det bra men ibland blir resultatet därefter.
Denna gång är jag rädd att resultatet blev just
”därefter…”
Jag har en liiiten känsla i maggropen om att det ikväll kommer hem en älskling, som kanske förhoppningsvis säger ”men Herre Gud såhär kan vi ju inte ha det…”
Det ena ger liksom det andra,
så nu måste jag åka iväg för att inhandla ett stycke matta och kanske kika på nya stolar.
Såklart får ni se resultatet sedan, men nu måste ni önska mig lycka till!
Kram Helena
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

7 kommentarer

Vad smart du är!! :))Här har du en till som ogillar planering och förarbete, drar bara igång, men det brukar sluta lycklig på ena eller andra viset, så nöjd brukar jag bli!! :)Trevlig söndag till dig! :)Här har vi precis vinkat av vänner som varit och hälsat på några dagar, blev väldigt tomt….Kram

Gilla

Stort lycka till Helena! 🙂 Det blir säkert jättebra!Jag är själv så ledd på de flesta av våra ekmöbler och funderar på om man (läs jag) skulle kunna måla om dem men vilket århundrade är en annan fråga…Önskar dej en fortsatt trevlig kväll.Kram kram

Gilla

Hej Helena!Först måste jag tacka för en fantastisk fin inspirationsblogg! Helt ny hos dig, och jag gillar verkligen din stil!Har funderat lite på dina "grislampor" som du har ovanför matsalsbordet, är de väldigt bländande när man sitter vid bordet? Hur högt ska en lampa hänga? Har letat som en tok efter lampor, allt ska ju stämma, och just hela bländ-grejen är jätteviktig då vi nu har en riktigt dålig lampa som bländar. Hoppas du har tid att svara mig! Vänligen Linneth

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: