Åååh, vilket roligt uppdrag!

.
.

På torsdag har jag ett alldeles speciellt roligt uppdrag.
Jag skall nämligen hem till en förtjusande dam, som kontaktade mig efter att hon läst artikeln om mig i länstidningen förra lördagen, och hjälpa henne med det sista piffet i hennes helt nyrenoverade och nyligen införskaffade fina våning! Bara hur kul som helst, eller hur?!
Jag kom att tänka på det när jag såg denna bild av Petra Bindel. Röda färger, sidenbrokad och gamla möbler som bär med sig liv och minnen. Det var just så hon hade det, möbler och prylar som betydde något för henne. Vackra antikviteter blandat med mängder av konst. Där fanns mörkröda sammetsgardiner och karmstolar klädda med zebramönstrat tyg, allt smakfullt utplacerat i våningen och inget fanns där av en slump. 
Det var långt ifrån det vita utslätade minimalistiska idéal som verkar vara den alénarådande trenden just nu och jag ser verkligen fram emot utmaningen!
Helena
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

3 kommentarer

Å va roligt, du kan väl försöka ta några bilder, snälla?! Det låter precis som sån stil som jag gillar men det är jättesvårt att hitta inspiration på nätet, bloggar osv,om man gillar mer klassisk stil och inte den danska svartvita stilen. Du skriver ju att du inreder i olika stilar, kanske du har tips på bra inspirationssidor/bloggar i andra stilar. Jag hänger mest på hansmikaels butiks-site men det händer ju inte så mycket nytt därLycka till/ Karin

Gilla

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: