Självförverkligande

.
.

I fredags arbetade jag sista dagen på sjukan…
och idag är första dagen i resten av mitt liv!
Jag lägger stetoskopet på hyllan (kanske för gott – kanske för en tid) och prövar mina vingar. Är det kanske det som kallas att förverkliga sig själv och sina drömmar…?
LOVE
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

16 kommentarer

Stort Lycka till!!! Kommer att gå jättebra!Supersnygg skjorta du har på högra bilden. Får man vara fräck och fråga vart den kommer ifrån?Ha en fin dag!!!//P

Gilla

Lycka till! Det ska bli så spännande att följa dig och din utveckling via bloggen. Jag är övertygad om att det kommer att gå superbra! ♥ /Erika

Gilla

Å jag blir alldeles lycklig för din skull! Tycker det är såååå rätt gjort …att testa och förverkliga dina drömmar! Din utbildning och yrke finns ju kvar…;)Stor lycka till!;)KramAdela

Gilla

Ett stort lycka till!!!Det är helt rätt av dig att pröva något nytt.Tyvärr så fortsätter jag att jobba för landstinget.Skulle så gärna våga att göra som du gör.Kanske jag gör det någon gång.Kram Eva

Gilla

Tack för senast Helena.Det kommer gå jättebra, jag önskar mina barn var mindre, då hade jag köpt massor av fint från Pomp de Lux. Fast å andra sidan har jag blivit faster till en liten Vendela så jag ska nog hitta något fint :).Lycka till!!!Kram Sanne/Tine K

Gilla

Åh vad du är modig! Du gör verkligen det som många drömmer om, kastar dig ut och provar nåt nytt…önskar jag en dag blir lika modig. Följer din blogg så kanske jag oxå vågar en vacker dag!Kram och stort lycka till!/Helena

Gilla

Stort Grattis till klivet ut i drömmarnas värld!Vet du, jag blir nästan lite tårögd, det krävs mkt mod och jävlaranamma för att våga göra det du gör.All, All lycka till dig på färden mot ngt fantastiskt!Med bästa hälsningar och varma kramarPetra i Sthlm

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: