Mina ”fifteen minutes of fame”

.
.

Halloj
Tänkte bara kika in är en sväng för att visa er vad jag surrade om i det tidigare inlägget idag! Journalisten Helena Bergenhamn och fotografen Kenneth Hudd, var hemma hos mig i förra veckan. Jag blev fotad och intervjuad inför ett reportage i Västmanlands Läns Tidning, om mig som inredningsbloggare! Reportaget blev jättebra och jag känner mig supernöjd med hur jag framställdes, sådant vet man ju aldrig innan…
Ännu roligare är det också av den anledningen att inte mindre än 5 av mina egna bilder, från bloggen, finns med i reportaget!

Nu vet ni vad det var!
Kram till er alla
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

19 kommentarer

Grattis! Vad kul att det blev så bra, och vad söt du är på bilden! Ditt håret är jättefint, vill oxå ljusa upp mitt hår, är det "bara" slingat eller tonat och slingat?Ha en fin fredag!/Greta

Gilla

Ett härligt reportage och kul och läsa om andra bloggare från stan. Jag har själv en blogg inriktad på nästan enbart foto och dessutom är jag från stan, eller rättare sagt strax utanför Barkarö, jobbar natt som sjuksköterska på MAVA. Hit kommer jag fler gånger. Trevlig helg!

Gilla

Kan ju meddela att jag såg ut som en fågelholk i torsdags morse när jag öppnade tidningen… Tur att jag var ensam vaken på hela gatan, annars hade nog grannarna fått sig ett gott skratt. Gillade vad jag läste, och gillar vad jag hittar här på bloggen. Och köket, det liknar vårt. ;)Kram ÅsaS i Västerås

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: