Sol, bitande kyla och stugsittare

.
.
Typiskt!
Bara för att jag igår skrev att vi har tur med vädret, nu när de inte är så förbaskade kallt, är det naturligtvis strålande sol men -20 grader kallt idag! De stora tjejerna och pappan är i backen en stund, medan jag, som är lite krasslig, och Lillan pyser omkring i stugan i våra pyjamasar. Kollar lite Nalle Phu, målar lite med vattenfärger och bloggar med vänsterhanden förstås!
Lite senare tänkte jag ta en sväng upp på fjället och kolla tomten. OMG vad jag längtar efter att få börja bygga! Så otroligt roligt att få bestämma hur allt skall se ut, helt från grunden! Vi har ju planerat för detta i över tre år, och turerna har varit många, men nu verkar det mesta ha fallit på plats. Jag kan säga att husets utformning nu, är helt annorlunda än något av det jag visat tidigare!
Sen måste jag nog ta en sväng förbi Karins Sportbod för att sukta lite efter den där skiddressen en gång till, vill så gärna ha den…
Ses senare!
.
.
.

Kategorier:

Okategoriserade

2 kommentarer

Så mysigt ni verkar ha det bland fällarna!Hoppas att du snart blir piggare o kan utnyttja tillfället att få vara ute o åka skidor.Ha en bra dag//Pernilla

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: