Busväder och klass 2 varning!

.
.

Framme!
Nu vet i alla fall jag vad en klass 1-2 varning på SMHI betyder…
Jäklar i min lilla låda vad det var extremt dåligt väglag upp hit idag! Vanligen tar det runt 5 timmar att köra upp men nu tog det oss hela 7.5 timme att köra 42 mil! Det vi brukar kalla ”långa skogen” mellan Mora och Sveg var idag ”extremt långa skogen”! Runt 12-13 mil är det och vi kunde inte köra fortare än typ 50 km/tim.
Dessutom var det extra påfrestande eftersom vi körde varsin bil, efter varandra. Jag körde först, och varje gång jag fått möte av en långtradare, med hjärtat i halsgropen, fick jag lov att kolla backspegeln att det gick bra för älsklingen bakom! Usch det var jobbigt, tänk om hans lysen plötsligt försvunnit… Hemska tanke!
Men men, nu är vi här i vår mysiga varma 70-taliga fjällstuga med tokmycket ”fjuruu” (ni har väl sett Simon och Thomas?), orange och brunt! I morgon väntar en obligatorisk sväng upp till vår tomt, som väntar på att bebyggas, något mer modernt men förhoppningsvis lika mysigt, samt en skön dag i backarna!

Nu blir det hopp i säng!

.

.
.

Kategorier:

Okategoriserade

4 kommentarer

Skönt att ni kom fram och bättre sent än aldrig. Jag hade nog aldrig ens vågat köra i det där väglaget – är så himla harig. Härligt med lite FURU också, fjällstugorna är nog det eneda ställe man (nästan) klarar av att stå ut med det.Kram F

Gilla

Lägg till en respons

Ditt namn, e-postadress och kommentar krävs. Vi kommer inte publicera din e-post.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Följande HTML-taggar kan användas i kommentarfältet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggare gillar detta: